Energi & Livsglæde

 

Muligheder og valg

På mange måder lever vi i et samfund med tilsyneladende uanede muligheder. Aldrig har individet haft så mange mulige veje at gå, hvad angår uddannelse, arbejde, partner- og bopælsmæssige forhold samt livsstil i det hele taget. Alligevel oplever flere indimellem en følelse af at miste ståsted og fodfæste i en kortere eller længere periode. For med de mange muligheder følger og øges mængden af valg og ikke mindst fravalg. Kodeordet er livsnavigation: Hvordan vi vælger at lede og indrette vores liv og hvilket output, vi får ud af det.

Så HVAD SKAL DER SKE? Hvad har du lyst til, at der skal ske for at bringe dig tættere på din livskerne? Hvad opleves for dig meningsfuldt og livsbekræftende?

 

Din vej

Gennem mængden af muligheder handler det om at finde netop DIN VEJ. Måske er der et helt bestemt område i dit liv, du ønsker at ændre på, men du kan bare ikke se vejen derhen. Du oplever måske:

  • Tomhed ift., hvad der kan bringe dig tættere på at leve i overensstemmelse med dine drømme
  • Manglende opmærksomhed eller tro på dig selv.
  • Mistet troen på, hvad der gør livet værd at leve

 

Indsigt, udvikling og forvandling

Hvor end denne undersøgelse bevæger sig hen og hvilket indhold, der viser sig undervejs, vil processen medføre en slags åndelig forårsrengøring. En gennemgang af, hvad der er i forskellige indre rum. Hvad har du brug for at sortere i, skille dig af med, erstatte med noget andet, noget nyt for herigennem at leve mere i overensstemmelse med dét, der er vigtigt for dig og som leder dig i den retning, du gerne vil.

 

Indhold

I dette forløb vil vi bl.a. bevæge os gennem følgende områder:

∗ Udfolde og klarlægge dit liv, som det ser ud nu

∗ Finde ind til, hvad der er vigtigt for dig og gå i dybden med, hvilke forhindringer, der står i vejen for at opnå dét, du gerne vil og
hvad der er inden-/udenfor for din kontrol

∗ Tanke- og følelsesmæssige vaner, mønstrer og dynamikker

∗ Forventninger, livsglæde og trivsel

 

Dit udbytte

Med empati og nærvær tilbyder jeg et trygt, understøttende og oplysende forløb. I forening med din åbenhed og ønske om at se indad og ville forandring, vil jeg støtte og guide dig under hele processen, hvor du bl.a. vil få følgende med dig:

∗ Mental og følelsesmæssig afklaring og ro

∗ Værktøjer til at se mulige ændringer og træffe valg

∗ Nye handlestrategier

∗ Overblik over og retning på dit liv

∗ Leve et liv med kærlighed i og til dig selv

∗ Individuelt tilpassede øvelser efter hver session

∗ Fremadrettet plan for din videre livsglæde og trivsel

 

Praktisk

Hvor ∗ Coachingen foregår på Lykkesholms Allé24 A, i baghuset, 1902 FrederiksbergC. Tæt på Gl. Kongevej/H.C. Ørstedsvej samt Forum station. Eventuel mulighed for at lave anden individuel aftale om et andet sted.

Varighed ∗ 1 session a 60 min

Priser ∗ 1 session 650 kr., 3 sessioner 1650 kr., studerende 1500 kr., som kan betales over to rater.

Mulighed for længere sessioner og forløb, pris aftales individuelt.

Firmaaftaler, indhold og forløb aftales individuelt

 

Vær tro mod dig selv

– stå ved din kraft

og tro på dig selv

 

Bevægelse

starter indeni

 

Kontakt og underviser

Pia Annette Nielsen
Uddannet idrætslærer, danse- og yogalærer samt stress coach. Se mere om mig her.

E-mail: info@inmove.dk
Mobil: 50 45 43 04

Du er altid velkommen til at ringe op for mere info og spørgsmål.

 


Forløbet hos Pia har bl.a. hjulpet mig til at blive meget mere opmærksom på egne behov og ønsker samt til at sige fra, når mine grænser er ved at blive overskredet. Pia er meget imødekommende og tryghedsskabende, jeg kan derfor på det varmeste anbefale hende som personlig coach

Mand 53 år,
Statsansat specialkonsulent


Pia hjælper mig med at sætte tingene i perspektiv således, at jeg bedre kan sortere ud i unødige prioriteringer og få det vigtige til at skinne igennem

Kvinde 37 år, Projektkoordinator,
Kræftens Bekæmpelse


Pia er en ambitiøs, dedikeret og passioneret coach. Hendes unikke styrker er bl.a., at hun besidder dels et stærkt analytisk værktøj samt en stærk fornemmelse for hvilke temaer, der er på spil hos den enkelte klient.  I sine coaching sessioner er hun fokuseret, tilstedeværende og anerkendende med øje for hvilken indsigt og selverkendelse, der kan hjælpe og lede klienten videre

Lars Damkjær,
mindfulness coach & yogalærer