DANS og Ginsmagning

DANSEKURSUS FOR SINGLER 45-65 ÅR

12.-14. august 2022 på Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Er du vild med DANS, GIN, GODE GRIN, LÆKRE RYTMER OG PULSEN I TOP smile
så tag med og oplev 3 sprudlende dage i hyggeligt selskab med andre danseglade mænd og kvinder i skønne omgivelser i Horsens.

Dans er den motionsform, der aktiverer flest muskelgrupper – inkl. lattermusklerne. Vi danser smilet frem og pulsen op 🤩 både formiddag og eftermiddag indenfor stilarter som fx salsa, afro, oldschool hiphop, jive og swingdance.

Selv om det ikke er pardans, tilstræbes der en ligelig fordeling af mænd og kvinder på kurset. Og meget VIGTIGT – du behøver ingen danseerfaring for at deltage, bare du er vild med at danse og har lyst til at afprøve nye måder at bevæge dig på.

DET SKER OGSÅ
Udover dans byder dagene på lær-hinanden-at-kende-lege, naturoplevelse og ikke mindst ginsmagning.

VAR DER NOGEN, DER SAGDE FEST
Lørdag aften giver vi nemlig fuld skrald på dansegulvet til smækre grooves.

GINSMAGNING

Lørdag aften får vi besøg af Allan Nielsen, som ejer vinhandlen An Agentur der ligger i Horsens. Allan præsenterer 5 forskellige danske gin fra det lille nordjyske gindestilleri, Tranum Mølle Destilleri der fremstiller deres gin efter det simple mantra at

Smag, duft og udseende skal altid være i orden

Allan fortæller lystigt om ginens historie, fremstillingsprocessen, hvad der særligt kendetegner Tranum Mølle Destilleri og så vi får nok også en røverhistorie eller to med på vejen.

HOTEL SCANDIC BYGHOLM PARK

Det er en helt særlig oplevelse at gæste Hotel Scandic Bygholm Park, da du bor på en moderniseret herregård fra 1775 omgivet, som navnet røber, af den skønne Bygholm Park.

I restauranten mærker du tydeligt historiens vingesus gennem den atmosfærefyldte historiske stemning, hvor vægge og loft er bevaret i den originale stand.

KURSUSLEDER

Pi Rosamunde Myvind
Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, yoga og billedkunst. Derudover er Pi lifecoach og mindfulness stress coach, maler, skriver digte og udgav sin første bog i august 2021.
Læs mere om Pi her 

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

HOTEL SCANDIC BYGHOLM PARK

Adresse

Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 12.august 2022 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 14.august 2022 kl. 14.

“Pi er en yderst dynamisk og inspirerende underviser. Vi var lidt spændte ved ankomsten, men pludselig var vi i gang, følte os hurtigt fri og trygge – dansen og legen kunne starte og stoppede ikke før, vi alle skulle hjem. Og dansen fortsætter i Svendborg – Tak Pi”

Jan Frydenborg

Pædagog

PRIS og faciliteter

Pris 3.500 kr.

Prisen er inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med tv, eget bad og toilet samt sengelinned og håndklæde. Med mindre andet er ønsket, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser, så først til mølle gælder her.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet. Egen drikkelse må ikke medtages på hotellets fællesarealer. 

Følgende skal du give os besked om i tilmeldingen
Èn du ønsker at dele værelse med.
Særlige hensyn; allergier, vegetarer/veganer.

”Tak for de dejligste dansedage – Pi er en dygtig instruktør og fuld af energi og skønne moves. Fint og svedigt program til skøn musik. Et dejligt fællesskab med søde og glade mennesker og uforglemmelige 4 dansedage”

Henriette Rasmussen

Underviser, rådgiver og behandler

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 10.juni 2022 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 148 kr.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

DU MEDBRINGER SELV

Indendørs tøj og gummisko til at danse i (og svede i så tag gerne flere sæt med 😉), yogamåtte, en varm trøje eller lille tæppe, vandflaske samt håndklæde til omklædning efter dans søndag (hvor vi er tjekket ud af værelserne).

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her