DANS OG NATURVANDRING

i danmarks dybeste dal – den smukke Grejsdalen nær Vejle🌿

14.-16. juni 2024 Brandbjerg Højskole

 Nyd 3 glade dage med dans og smukke naturvandringer💃

DANSEN

Vi danser smilet frem, pulsen op og kroppen susende glad indenfor stilarter som salsa, afro, oldschool hiphop, jive og swingdance.

Vi danser solo sammen og du behøver ingen danseerfaring for at deltage, bare du er vild med at bevæge dig til skøn musik og møder dig selv med humor og tålmodighed, hvis der rent hypotetisk (selvfølgelig) sku’ opstå en lille koordinationsudfordring 😉

 

UD I NATUREN

Hver dag tager vi på en længere 2-3 timers vandretur i Grejsdalen (6-10 km), som vi kan gå direkte ned i fra højskolens baghave. Dalen er det, man kalder en erosionsdal, hvor man tydeligt kan se, hvordan istiden har skabt landskabet. Det er den dybeste dal i Danmark og er et så smukt og og helt enestående naturområde i Danmark.

Undervejs er der indlagt små pauser til mad/drikke, mindfulness oplevelser eller bare for at nyde en særlig flot udsigt.

Da det er et kuperet terræn, skal du derfor være forberedt på, at der vil være en del op- og nedstigninger.

 

DET SKER OGSÅ

Dagene byder også på foredraget “En fortælling om Brandbjerg” fredag aften i den gamle herregård med højskolens egen konferencekoordinator, Annette Grønhøj, fællessang samt sessioner med blide stræk og dyb afspænding for hele kroppen og selvfølgelig masser af hygge.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Højskolen ligger ved Jelling og er tidligere herregård fra 17oo tallet. Skolen ligger idylisk omgivet af egen park, bølgede bakker og urørt naturskov.

Brandbjerg brænder for bæredygtighed. De får mest muligt leveret fra lokale leverandører og serverer den dejligste og sunde mad med mellem 60-90% af økologiske råvarer.

KURSUSLEDER

Pi Rosamunde Myvind
Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, bevægelse, blid flowyoga og kreativitet. Derudover er Pi lifecoach, mindfulness stress coach og indehaver af virksomheden INMOVE
Læs mere om Pi her 

“Pi formår at skabe et rum både på og udenfor dansegulvet, hvor man føler sig godt tilpas – et rum hvor man bare kan være sig selv”

Marie Ravnholt

Chief Marketing Officer

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

BRANDBJERG HØJSKOLE 

Adresse

Brandbjergvej 12, 7300 Jelling.

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 14.juni 2024 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 16.juni 2024 kl. 13.30

PRIS og faciliteter

PRIS 3.300

Prisen er inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med eget bad og toilet samt sengelinned og håndklæde. Med mindre andet er ønsket, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 700 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

Følgende skal du give os besked om i tilmeldingen
Èn du ønsker at dele værelse med.
Særlige hensyn; allergier, vegetarer/veganer.

“Tak for dejlig, sjov og inspirerende dans og bevægelse, og din altid dejlige måde at være på”

Gitte Silkelund

Psykoterapeut

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side grundet restriktioner eller andet tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 14.april 2023 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 175 kr.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

DU MEDBRINGER SELV

Indendørs tøj og gummisko til at danse i (og svede i så tag gerne flere sæt med 😉), yogamåtte, en varm trøje eller lille tæppe, tøj og sko vandring, vandflaske samt håndklæde til omklædning efter dans søndag (hvor vi er tjekket ud af værelserne).

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Du er hjertelig velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har nogen spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her