GØR DIG SELV GLAD

4.-6. november 2022 på Hotel Klinten

Nyd 3 SELVFORKÆLENDE dage fyldt med dans, blid flowyoga, mindfulness afspænding og livsudviklende kreative øvelser i naturskønne omgivelser helt ud til havet på Stevns.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Indhold

Dette kursus har som det vigtigste formål at
GIVE DIG SELV EN GAVE 🎁
med ro, tid, glæde, omsorg og fordybelse.

Vi DANSER til kroppen synger, finder ind i den dejligste, selvkærlige ro gennem afslappende mindfulness praksis og sætter gang i fantasi og livsudvikling gennem kreative øvelser.

Du bliver introduceret for enkle trin og danse indenfor forskellige genre som jive, salsa, swingdance og reggaeton. Det er ikke pardans – vi danser solo sammen.

I den blide flowyoga guides du langsomt gennem korte og enkle flow sekvenser, hvor åndedræt og bevægelse smelter sammen.

”Du fortjener al ros, søde Pi, og mere til. Din smittende energi, passion og power, dit altid gode humør og store engagement og dine fantastisk mange talenter. Jeg kunne blive ved. Af hjertet tak for dig”

Mette Muff Fritzen

Leder, Rødding Aktivitetshus

kursusleder

Pi Rosamunde Myvind har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme. Hun er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”.
Du kan læse mere om Pi HER

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

Hotel Klinten skaber nogle fantastiske rammer for dette kursus med sin hyggelige stemning, dejlige mad, et altid serviceminded personale og en beliggenhed i første række til havet med direkte nedgang til Stevns bedste badestrand.

Adresse

Søndervej 8, 4673 Rødvig

Ankomst

Fredag d. 4.november 2022 kl. 16

Tak for denne gang

Søndag d. 6.november 2022 kl. 14.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

PRIS og faciliteter

Pris 3.400 kr.

Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse med tv samt eget bad og toilet. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser, så først til mølle gælder her.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af saft, sodavand, øl og vin på stedet.

“Tak for din fantastiske energi, kære Pi!! Jeg er dybt taknemlig for, at jeg har mødt dig. Du skaber et fantastisk energifelt, man kun kan blomstre i”

Inger Marie Haukrogh

Pædagog

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side grundet restriktioner eller andet tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 15.september 2022 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 148 kr.

DU MEDBRINGER SELV

Indendørs tøj og gummisko til at bevæge dig frit i (og gerne flere sæt, da vi kommer til at svede), yogamåtte, vandflaske og håndklæde til efter tjek-ud på afrejsedagen.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Jeg glæder mig meget til nogle dejlige dage med masser af dans, kreativitet og hygge.

Pi

Særligt omkring covid 19

Vi følger de til enhver tid gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på kurserne. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser og der står sprit flere steder.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du sikre dig nyt om kommende kurser, events, workshops og andre nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her