GØR DIG SELV GLAD

DANS, YOGA OG KREATIVITET

15.-20. juli 2024 på Idrætshøjskolen Bosei, Præstø

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Vær med til 6 sprudlende sommerdage fyldt med dans, blid flowyoga, mindfulness afspænding, naturoplevelser og livsudviklende kreativitet i skønne omgivelser nær Præstø fjord.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop
Vi DANSER IND I SOMMEREN hver dag indenfor genrer som fx jive, swing, groovedans, oldschool hip hop, salsa og afrikansk dans.

Ugen byder derudover på blid flowyoga, naturoplevelser, livsudviklende kreative øvelser, fællessang samt mindfulness afspænding både indenfor og udendørs.

Du behøver ingen tidligere erfaring fra dans eller yoga, bare du er glad for at danse og har lyst til at bevæge din krop på nye måder.

”Et fuldstændig fantastisk kursus,  hvor du bliver helt fyldt op på gørdigselvglad-kontoen. Tak – bare tak, skønne Pi”

Kristina Søvsø Staunsbjerg

Pædagog

KURSUSLEDER

Pi Rosamunde Myvind
Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, yoga og billedkunst. Derudover er Pi lifecoach og mindfulness stress coach, maler, skriver digte og udgav sin første bog i august 2021.
Læs mere om Pi her 

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR & HVORNÅR

Idrætshøjskolen Bosei er smukt beliggende midt i skoven tæt på Præstø Fjor. Højskolen var i mange år en japansk højskole og det japanske islæt bærer den stadig i bygninger og indretning. Bosei er desuden kendt for deres dejlige mad, hvor grøntsagerne kommer fra Bosei Haven, der er et samarbejde mellem højskolen, Rønnede kro og michelin restauranten, Hotel Frederiksminde.

Adresse

Evensølundvej 5

Velkomst og indkvartering

Mandag d. 15.7.2024. kl. 14.

Afgang

Lørdag d. 20.7.2024 kl. 14.

PRIS OG FACILITETER

PRIS 5.500 kr.

Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 700 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der er bad- og toiletafdelinger på gangen (særskilt for mænd og kvinder). Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af saft, sodavand, øl og vin på stedet.

”Tak for din fantastiske energi, kære Pi. Jeg er dybt taknemlig. Du skaber et rum, man kun kan blomstre i”

Inger Marie Haukrogh

Pædagog

DU MEDBRINGER SELV

Tøj og sko til at danse og lave yoga i både indenfor og udendørs, vandflaske, yogamåtte, en ekstra trøje eller lille tæppe (til afspænding), håndklæde samt sengetøj (hvis du ikke tilkøber det).  Derudover skal du medbringe en notes/-skitsebog med blanke og lidt tykke sider i ca. A5 størrelse.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side af tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.maj 2024 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 200 kr.

“Pi formår at skabe et rum både på og udenfor dansegulvet, hvor man føler sig godt tilpas – et rum hvor man bare kan være sig selv”

Marie Ravnholt

Chief Marketing Officer

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Glæder mig til skønne sommerdanse dage med masser af dans, grin, ro, fordybelse og hygge.

Kærligst Pi

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her