GØR DIG SELV GLAD

DANS, YOGA OG KREATIVITET

17.-22. juli 2023 på Idrætshøjskolen Bosei, Præstø

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Vær med til 6 sprudlende sommerdage fyldt med dans, blid flowyoga, mindfulness afspænding, naturoplevelser og livsudviklende kreativitet i skønne omgivelser nær Præstø fjord.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop
Vi DANSER IND I SOMMEREN hver dag indenfor genrer som fx jive, swing, groovedans, oldschool hip hop, salsa og afrikansk dans.

Ugen byder derudover på blid flowyoga, naturoplevelser, livsudviklende kreative øvelser, fællessang samt mindfulness afspænding både indenfor og udendørs.

Du behøver ingen tidligere erfaring fra dans eller yoga, bare du er glad for at danse og har lyst til at bevæge din krop på nye måder.

KURSUSLEDER

Pi Rosamunde Myvind
Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, yoga og billedkunst. Derudover er Pi lifecoach og mindfulness stress coach, maler, skriver digte og udgav sin første bog i august 2021.
Læs mere om Pi her 

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR & HVORNÅR

Idrætshøjskolen Bosei er smukt beliggende midt i skoven tæt på Præstø Fjor. Højskolen var i mange år en japansk højskole og det japanske islæt bærer den stadig i bygninger og indretning. Bosei er desuden kendt for deres dejlige mad, hvor grøntsagerne kommer fra Bosei Haven, der er et samarbejde mellem højskolen, Rønnede kro og michelin restauranten, Hotel Frederiksminde.

Adresse

Evensølundvej 5

Velkomst og indkvartering

Mandag d. 17.7.2023. kl. 14.

Afgang

Lørdag d. 22.7.2023 kl. 14.

PRIS OG FACILITETER

EARLY BIRD PRIS 5.400 kr.
frem til 1.april 2023 (så længe der pladser),
derefter er prisen 5.900 kr.

Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der er fælles toiletter og baderum på gangen (særskilt for mænd og kvinder). Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af saft, sodavand, øl og vin på stedet.

”Tiden har faret afsted for mig med en lethed, nærmest på dansende fødder. Tak for din fantastiske energi, kære Pi!! Jeg er dybt taknemlig for at jeg mødte dig nede på Bosei. Du skabte et energifelt, som man kun kunne blomstre i og er i mine tanker hver morgen, når jeg danser”

Inger Marie Haukrogh

Pædagog

DU MEDBRINGER SELV

Tøj og sko til at danse og lave yoga i både indenfor og udendørs, vandflaske, yogamåtte, en ekstra trøje eller lille tæppe (til afspænding), håndklæde samt sengetøj (hvis du ikke tilkøber det).  Derudover skal du medbringe en notes/-skitsebog med blanke og lidt tykke sider i ca. A5 størrelse.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.maj 2023 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 150 kr.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Glæder mig til skønne sommerdanse dage med masser af dans, grin, ro, fordybelse og hygge.

Kærligst Pi

Særligt omkring Corona

Vi følger de til enhver tid gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på kurserne. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser og der står sprit flere steder.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her