IND I KROPPEN

18.-20. marts 2022 på Idrætshøjskolen Bosei

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Nyd 3 skønne dage med både forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yoga, dans, bevægelse, naturoplevelse og hyggeligt samvær i dejlige omgivelser nær Præstø Fjord

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Indhold og program

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND
Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

DANS
Ud fra enkle guidelines har vi i dansen fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi spontant agerer ud fra de i nuet iboende ressourcer af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.


GONG EVENT

Lørdag aften får vi besøg af Tina-Marie, der vil forkæle os med lydhealing med gong og andre instrumenter. Denne oplevelsesbaserede event er en invitation til at mærke lydenes helende vibrationer i kroppen, hvilket kan give en særlig følelse af lethed og dybere restitution.
Du kan læse mere om Tina Marie HER

kursusledere

Lars og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Lars Damkjær er indehaver af firmaet NÆRVÆR, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness med speciale i den forskningsbaserede MBSR. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører og er bl.a. forfatter til bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”. Du kan læse mere HER

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”. Du kan læse mere HER

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

Idrætshøjskolen Bosei er smukt beliggende midt i skoven tæt på Præstø Fjor. Højskolen var i mange år en japansk højskole og det japanske islæt bærer den stadig i bygninger og indretning. Bosei er desuden kendt for deres dejlige mad, hvor grøntsagerne kommer fra Bosei Haven, der er et samarbejde mellem højskolen, Rønnede kro og michelin restauranten, Hotel Frederiksminde.

Adresse

Evensølundvej 5 4720 Præstø.

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 18.marts 2022 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 20.marts 2022 kl. 14.

”Lars Damkjær er bare indbegrebet af ro. Hans stemme og guidninger får på så venlig vis, kroppen til simpelthen at smelte ned i måtten. Han er også på YogaVivo og underviser også selv og har skrevet en bog “Mindre stress, mere nærvær” og er fantastisk til Yin yoga.”

Mathilde Kehler

Indehaver Smerteguiden.dk

PRIS og faciliteter

Pris 3.500 kr.
Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser, så først til mølle gælder her.

Der er fælles toiletter og baderum på gangen. Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af saft, sodavand, øl og vin på stedet.

Følgende skal du give os besked om i tilmeldingen
Hvis du har en, du ønsker at dele værelse med.
Evt. leje af linnedpakke med et sæt sengetøj og håndklæde for 100 kr.
Særlige hensyn; allergier, vegetarer/veganer

”Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

DU MEDBRINGER SELV

Sengetøj og håndklæde (med mindre du bestiller en linnedpakke), yogamåtte, indendørs tøj og gummisko til at bevæge dig i samt en vandflaske.

Tilmed dig kurset her

IND I KROPPEN" d. 18.-20.MARTS 2022

Værelsestype: *

Når tilmeldingen er modtaget, sender vi dig en mail med betalingsoplysninger. Når betalingen er registreret, modtager du en bekræftelse på din plads på kurset. Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 18. januar 2022.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi glæder os til nogle dejlige dage med kroppen i centrum.

Lars og Pi

Særligt omkring covid 19

Vi følger de til enhver tid gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på kurserne. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser og der står sprit flere steder.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du sikre dig nyt om kommende kurser, events, workshops og andre nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her