IND I KROPPEN

28.-30. april 2023 Brandbjerg Højskole

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Vær med til 3 skønne dage med både forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yoga, mindfulness, dans, bevægelse, naturoplevelse og hyggeligt samvær i Grejsdalens smukke omgivelser nær Vejle Fjord.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Indhold og program

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND
Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

BEVÆGELSESFLOW
Ud fra enkle guidelines har vi i dansen fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi spontant agerer ud fra de i nuet iboende ressourcer af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

kursusledere

Lars og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Lars Damkjær er indehaver af firmaet NÆRVÆR, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness med speciale i den forskningsbaserede MBSR. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører og er bl.a. forfatter til bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”. Du kan læse mere HER

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”. Du kan læse mere HER

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

Brandbjerg Højskole er en tidligere herregård, der ligger ved Jelling midt i den smukke Grejsdal, hvor istiden har formet landskabet.

Brandbjerg brænder for sundhed og bæredygtighed og har økologimærket idet 60-90% af deres råvarer er økologiske.

Adresse

Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 28.april 2023 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 30.april 2023 kl. 14.

”Lars Damkjær er bare indbegrebet af ro. Hans stemme og guidninger får på så venlig vis, kroppen til simpelthen at smelte ned i måtten. Han er også på YogaVivo og underviser også selv og har skrevet en bog “Mindre stress, mere nærvær” og er fantastisk til Yin yoga.”

Mathilde Kehler

Indehaver Smerteguiden.dk

PRIS og faciliteter

Pris 3.500 kr.
Prisen er inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med eget bad og toilet samt sengetøj og håndklæde. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 700 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

Følgende skal du give os besked om i tilmeldingen
Hvis du har en, du ønsker at dele værelse med.
Særlige hensyn; allergier, vegetarer/veganer

”Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side grundet restriktioner eller andet, tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.marts 2023 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 175 kr.

DU MEDBRINGER SELV

Yogamåtte, indendørs tøj til at bevæge dig frit i (og svede i så gerne flere sæt), en pude til at støtte op med, et tæppe, evt. øjenpude og et yogabælte/tørklæde, vandflaske samt håndklæde til søndag efter vi er tjekket ud af værelserne.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi glæder os til nogle dejlige dage med kroppen i centrum.

Lars og Pi

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du sikre dig nyt om kommende kurser, events, workshops og andre nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her