IND I KROPPEN

7. oktober 2023 Balletskolen Holstebro

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Nyd en hel dags dejlig forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yin yoga, dans og mindfulness på Balletskolen i Holstebro.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Indhold og program

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og yin yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YIN YOGA
Gennem yin yogaens blide praksis arbejder vi med at spænde af, give efter og langsomt strække bindevævet for at skabe mere fleksibilitet og rum i kroppen. Sanserne stimuleres og du opøver evnen til at lytte og mærke, hvad der sker indeni og være til stede i nuet. Yin yoga er for alle, en på samme tid både rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

BEVÆGELSESFLOW
Den dejligste følelse opstår, når bevægelser finder vej helt af sig selv. Ud fra enkle guidelines har vi fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelser. Med inspiration fra contact improvisation, contemporary dance, danseimpro og modern dance guides du ind i det bevægelsesflow, der opstår, når vi i nuet bevæger os frit ud fra inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage er friheden til at bevæge dig lige som, du er og gør.

DAGENS PROGRAM
10.00-10.15 Velkommen
10.15-11.30 Dans og bevægelsesflow
11.30-11.45 Pause
11.45-13.00 Yin yoga
13.00-14.00 Frokostpause
14.00-15.15 Dans og bevægelsesflow
15.15-15.30 Snackpause
15.30-16.45 Yin yoga
16.45-17.00 Tak for i dag

Pi er et af den slags mennesker, man bliver glad af at være i nærheden af. Hun udstråler en skøn energi, varme og interesse for andre mennesker godt blandet med humor og passion for det, hun laver“”

Jette Pedersen

Forstander

kursusledere

Pi  og Sandra har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser fyldt med glæde, passion og entusiasme.

Sandra Nygaard er indehaver af firmaet og yogastudiet YOGAHJERTER, der ligger i Holstebro. Sandra er uddannet indenfor hatha, børne-og familieyoga, overbyggende yin- samt restorativ yoga og en efteruddannelse som ayurvedisk livsstilskonsulent. Du kan læse mere HER

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi maler, digter og udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”. Du kan læse mere HER

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

BALLETSKOLEN I HOLSTEBRO

Adresse

Den Røde Plads 4
7500 Holstebro

Lørdag d. 7.oktober 2023 kl. 10-17
Kom gerne 15 min. før.

Sandra har det skønneste yogastudie. Hun er så dygtig og nærværende. Hun skaber et rum, hvor der er plads til alle og hvor krop og sind får ro”

Lonnie Christensen

PRIS og faciliteter

Pris 750 kr.

Vi serverer snack og lidt at drikke. Frokosten medbringer du selv. Der et begrænset antal pladser.

Pi, du fortjener al ros og mere til. Din smittende energi, passion og power, dit altid gode humør og store engagement og dine fantastisk mange talenter. Jeg kunne blive ved. Af hjertet tak for dig, Pi

Mette Muff Fritzen

Leder, Rødding Aktivitetshus

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side eller grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Der er ingen refundering ved afmelding af personlige årsager.

DU MEDBRINGER SELV

Indendørs tøj til at bevæge dig frit i (og svede i), en pude til at støtte op med, et tæppe, evt. øjenpude, yogablok og et yogabælte/tørklæde (hvis du har noget af det), frokost samt en vandflaske.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Pi mail: info@inmove.dk Telefon: 50 45 43 04
Sandra mail: yogahjerter@gmail.com Telefon: 28 84 98 16

Vi glæder os til en dejlig dag med kroppen i centrum.

Pi og Sandra

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du sikre dig nyt om kommende kurser, events, workshops og andre nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her