kroppen på toppen

DANS og YOGA for 60+

2.-4. september 2022 på Hotel Klinten

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Nyd 3 skønne bevægelsesdage med glad dans, blid yoga, naturoplevelse, fællessang og hyggeligt samvær i skønne omgivelser i første række til havet med direkte adgang til Stevns bedste badestrand i Rødvig.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

program

På kurset vil du blive præsenteret for flere forskellige dansegenre som fx jive, swingdance, afrikansk dans og salsa.

Vi byder på en blid introduktion til yoga for krop og sind med fokus på styrke, balance, bevægelighed og afspænding.

Vi danser solo sammen og du behøver ikke at have erfaring fra dans eller yoga, bare du har lyst og er i stand til at kunne bevæge dig frit, da vi kommer hele kroppen igennem.

“Tusind tak for en dejlig weekend, med lækre danse, masser af grin, sved på panden og gode snakke. Weekenden var fyldt med gode stunder, der bare gjorde det til en fantastisk oplevelse”

Susy Pedersen

Faglært tjener

HOTEL KLINTEN

Hotel Klinten skaber nogle aldeles unikke og fantastiske rammer med sine arkitekttegnede bygninger, hyggelige stemning, dejlige mad, et altid  serviceminded personale og en beliggenhed i første række til havet.

Hotellet, der i 2018 blev nomineret til prisen for bedste konferencehotel, har direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn – én af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø. Selve Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCO’s verdensarvliste.

Hotellets restaurant er i særdeleshed en dejlig både kulinarisk og udsigtsmæssig oplevelse med sin panorama udsigt direkte ud over Østersøen.

kursusledere

Ditte og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Ditte Louise Seibert er registreret naturterapeut, certificeret yogaunderviser og mindfulness-instruktør. Efteruddannet i en sansebaseret yogaform, hvor der arbejdes intuitivt og meditativt. Indehaver af virksomheden D’YOGA. Læs mere om Ditte her

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”. Læs mere om Pi her

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

HOTEL KLINTEN 

Adresse

Søndervej 8, 4673 Rødvig

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 2.september 2022 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 4.september 2022 kl. 14.

”En fantastisk oplevelse med et program, hvor man fik rørt kroppen og lattermusklerne med dans og yoga og 2 kompetente undervisere. Kan varmt anbefales. Jeg skal med igen!”

Nina Sellebjerg

PRIS og faciliteter

Pris 3.400 kr.

Prisen er inkl. mad, undervisning, overnatning på et dejligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, sengelinned og håndklæde. Der er tv på alle værelser. Med mindre andet er ønsket, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

DU MEDBRINGER SELV

Yogamåtte, indendørs tøj og gummisko til at bevæge dig i, en varm trøje eller lille tæppe, vandflaske samt håndklæde til omklædning efter dans på afgangsdagen (efter vi er tjekket ud af værelserne).

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.juli 2022 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 148 kr.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi glæder os til nogle hyggelige dage med dejlig dans og yoga for hele kroppen.

Pi og Ditte

Særligt omkring Corona

Vi følger de til enhver tid eventuelt gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser og der står sprit flere steder.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her