kroppen på toppen

DANS og YOGA for 60+

21.-23. oktober 2022 på Brandbjerg Højskole

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Vær med til 3 skønne bevægelsesdage med glad dans, blid yoga, naturoplevelser, fællessang, foredrag og hyggeligt samvær i Greisdalens smukke omgivelser nær Vejle Fjord.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

program

På kurset vil du blive præsenteret for flere forskellige dansegenre som fx jive, swingdance, afrikansk dans og salsa. Vi byder på en blid introduktion til yoga for krop og sind med fokus på styrke, balance, bevægelighed og afspænding.

Vi danser solo sammen og du behøver ikke at have erfaring fra dans eller yoga, men du skal have lyst og være i stand at bevæge dig frit, da vi kommer hele kroppen igennem både stående, siddende og liggende på gulvet.


FOREDRAG
Både fredag og lørdag aften tilbringer vi i den smukke gamle herregård. Fredag aften får vi besøg af Brandsbjergs helt egen Konference koordinator, Annette Grønhøj, der holder foredraget
“En fortælling om Brandbjerg”
hvor hun fortæller om Brandbjergs historie og andre lokale anekdoter.

”En fantastisk oplevelse med et program, hvor man fik rørt kroppen og lattermusklerne med dans og yoga og 2 kompetente undervisere. Kan varmt anbefales. Jeg skal med igen!”

Nina Sellerbjerg

BRANDBJERG HØJSKOLE

Højskolen, der er en tidligere herregård, ligger ved Jelling midt i den smukke Grejsdal, hvor istiden har formet landskabet. Skolen er omgivet af egen park, bølgede bakker og urørt naturskov og tæt på Vejle Fjord.

Brandbjerg serverer den dejligste mad og brænder for sundhed og bæredygtighed. Skolen har økologimærket idet 60-90% af deres råvarer er økologiske.

kursusledere

Hanne og Pi har begge mange års erfaring med at undervise og afholde inspirerende kurser og workshops med stor glæde og entusiasme.

Hanne Jørgensen er gæstelærer på dette kursus og er bl.a. uddannet indenfor Vinyasa, Restorativ og Open Flow yoga. Hun har ekstra fokus på nydelse, bevægelighed og tilpasning af øvelser til kroppen. Hanne står bag Hannes Yoga i Odense og underviser i yogastudier samt på diverse aftenskoler, retreats, yogafestivaler og privat. Læs mere om Hanne HER

Pi Rosamunde Myvind er Life- og mindfulness stresscoach. Hun er uddannet indenfor dans, yoga, idræt og billedkunst. Pi underviser på diverse retreats og kurser for bl.a. ledere, erhvervsfolk og private. Hun maler, udgav sin første bog i august 2021 og er indehaver af virksomheden INMOVE. Læs mere om Pi HER

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

BRANDBJERG HØJSKOLE 

Adresse

Brandbjergvej 12, 7300 Jelling.

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 21.oktober 2022 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 23.oktober 2022 kl. 14.

”Tusind tak for en dejlig weekend, med lækre danse, masser af grin, sved på panden og gode snakke. Weekenden var fyldt med gode stunder, der bare gjorde det til en fantastisk oplevelse”

Susy Pedersen

Faglært tjener

PRIS og faciliteter

Pris 3.400 kr. inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med eget bad og toilet samt sengelinned. Med mindre andet er ønsket, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

Følgende skal du give os besked om i tilmeldingen
Èn du ønsker at dele værelse med.
Særlige hensyn; allergier, vegetarer/veganer.

Det er ét af Inmoves mest populære kurser med  et begrænset antal pladser, så det er først til mølle her.

Tak for dejlig, sjov og inspirerende dans og bevægelse, og din altid dejlige måde at være på”

Gitte Silkelund

Psykoterapeut

DU MEDBRINGER SELV

Håndklæde (til efter tjek-ud på afrejsedagen), yogamåtte, indendørs tøj og gummisko til at bevæge dig i, en varm trøje eller lille tæppe samt en vandflaske.

1-3 uger op til kursets start sendes en fælles velkomstmail ud med bl.a. en pakkeliste.

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner eller andet fra kursusholders side tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.september 2022 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 148 kr.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Hanne 2966624

Vi glæder os til nogle hyggelige dage med dejlig dans og yoga for hele kroppen.

Pi og Hanne

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her