KROPPEN PÅ TOPPEN

DANS OG YOGA FOR 60+

KROPPEN PÅ TOPPEN kurserne holder orlov frem til sensommer/efterår 2024. Følg med på siden her eller i nyhedsbrevet omkring, hvornår kommende kursus finder sted og datoen for åbning af tilmeldinger 😊

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Nyd 3 skønne bevægelsesdage med glad dans, blid yoga, naturoplevelse, fællessang og hyggeligt samvær I skønne omgivelser

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

På kurset vil du blive præsenteret for flere forskellige dansegenre som fx jive, swingdance, afrikansk dans og salsa.

Vi byder på en blid introduktion til yoga for krop og sind med fokus på styrke, balance, bevægelighed og afspænding.

Vi danser solo sammen og du behøver ikke at have erfaring fra dans eller yoga, bare du har lyst og er i stand til at kunne bevæge dig frit og let kommer op og ned fra gulvet, da vi bevæger hele kroppen igennem.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

Klinten 22-24.9

ANKOMST FREDAG KL. 15 | AFGANG SØNDAG KL. 14:00

Nyd 3 skønne bevægelsesdage med glad dans, blid yoga, naturoplevelse, fællessang og hyggeligt samvær i skønne omgivelser i første række til havet med direkte adgang til Stevns bedste badestrand i Rødvig. Pris 3.400 for plads på et dobbeltværelse. 600 kr i tillæg for plads på et enkeltværelse.

KURSUSSTEDER

HOTEL KLINTEN

Hotel Klinten skaber nogle aldeles unikke og fantastiske rammer med hyggelige stemning, dejlige mad, et altid serviceminded personale og en beliggenhed i første række til havet tæt.

Hotellets restaurant byder på en dejlig kulinarisk oplevelse og udsigtsmæssig et fantastisk vue over havet.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Højskolen, der er en tidligere herregård, ligger ved Jelling midt i den smukke Grejsdal, hvor istiden har formet landskabet. Skolen er omgivet af egen park, bølgede bakker og urørt naturskov og tæt på Vejle Fjord.

Brandbjerg serverer den dejligste mad og brænder for sundhed og bæredygtighed. Skolen har økologimærket idet 60-90% af deres råvarer er økologiske.

GYMNASTIKHØJSKOLEN I OLLERUP

Gymnsatikhøjskolen i Ollerup trækker lange spor tilbage i tiden til 1920, hvor den blev grundlagt. Man mærker tydeligt historiens vingesus i flere af bygningerne, der går mange generationer tilbage og nænsomt er blevet restaureret gennem tiden med respekt for traditionerne.

Ditte Louise Seibert

KURSUSLEDERE

 

Ditte og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Ditte Louise Seibert er registreret naturterapeut, certificeret yogaunderviser og mindfulness-instruktør. Efteruddannet i en sansebaseret yogaform, hvor der arbejdes intuitivt og meditativt. Indehaver af virksomheden D’YOGA.
Læs mere om Ditte her

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”.
Læs mere om Pi her

 

Pi Rosamunde Myvind

PRIS og faciliteter

22.-24.sep.  3.400 kr.

Prisen er inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med eget bad og toilet, sengelinned og håndklæde. På Hotel klinten er der tv på alle værelser. Med mindre andet er ønsket, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

“Tak for dejlig, sjov og inspirerende dans og bevægelse, og din altid dejlige måde at være på”

Gitte Silkelund

Psykoterapeut

KALENDER

Kursus | 22-24. sep. 2023

Kroppen på toppen Rødvig

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her