LUKSUS DANSERETREAT MED SPA

2 dages selvforkælelse på Hotel Comwell Borupgaard

20.-21. november 2021
Comwell Borupgaard i Snekkersten

NYD 2 DAGES SELVFORKÆLELSE MED DANS, SPA OG BLID FLOWYOGA.

Gør dig selv glad med 2 dages ren forkælelse på det smagfuldt indrettede hotel Comwell Borupgaard i naturskønne Nordsjælland. Du får smilet frem og pulsen op gennem dansen og oplever ro og fordybelse gennem blid flowyoga og mindfulness meditation. Derudover byder weekenden på udsøgte gourmetoplevelser samt afslapning for sjæl og krop i hotellets lækre spafaciliteter.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HOTEL COMWELL BORUPGAARD

Hotel Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør og er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger i den helt enkle, nordiske og eksklusive atmosfære som Comwell er kendt for. Du bor i et dobbeltværelse i luksuriøse omgivelser, der sammen med danseglæde, mindfulness og spa, giver en unik oplevelse og egenomsorg i særklasse.

Hotellets Restaurant Linden byder på ren idyl og hygge og giver dig en udsøgt gourmetoplevelse med en service i særklasse.

SPAFACILITETER I SKØNNE OMGIVELSER

Hotellets udsøgte spa & wellness indbyder til afslapning for både krop og sind. I deres lækre spafaciliteter kan du bl.a. nyde Danmarks første bretchelbath, der både virker beroligende og mentalt stimulerende, spapark med natursauna og AquaSpa med saltsauna.

DANS, YOGA OG SPA FOR ALLE

DANS er en af de motionsformer, hvor du bevæger flest muskelgrupper. Det er træning på den sjove måde med smil og puls i top. Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Retreatet er for alle, der elsker at danse og bevæge deres krop til musik. Vi danser til mange forskellige dansestilarter som fx jive, salsa, oldschool hip hop, afro og reggaeton. Der er ingen pardans – vi danser solo SAMMEN.

Den BLIDe FLOWYOGA kræver heller ingen forkundskaber, da du nænsomt og roligt bliver guidet gennem en blid og helt enkel flowyoga praksis, hvor vi arbejder med udstrækning og bevægelse af hele kroppen i forening med åndedrættet. Tilsammen med mindfulness og meditation vil denne del af programmet sørge for, at du kommer helt ned i gear og oplader ny energi igen.

I den lækre SPA har du al den TID, du har brug for til i dit helt eget tempo at nyde den gavnlige og beroligende effekt, spa-oplevelserne har på din krop og dit sind. Du kommer til at slappe helt af. Og det skal du nyde.

DIT RETREAT INKLUDERER

Luksus Danseretreat Program Dag 1

Kl. 9.30-10.30 Ankomst og velkommen med kaffe, te, med brød, saft og frugt (bagage kan stilles i hotellets aflåste bagagerum, indtil du checker ind på værelset kl. 14)
10.30–12.00 Dans, udstræk og afspændende savasana
12.00-12.30 Bad og omklædning
12.30-13.30 Frokost inkl. drikkebuffet
14.00-14.30 Check in på værelser
14.30-15.30 Dans og udstræk
15.30-16.15 Eftermiddagskaffe, te og kage
16.15-18.00 Spa
18.00–19.00 Gourmetmiddag i Restaurant Linden inkl. drikkebuffet
19.30-20.30 Blid aftenyoga og bodyscan mindfulness praksis
20.30-23.00 Aftenkaffe hygge, te og kage og aftenspa

Luksus Danseretreat Program Dag 2

07.00-09.30 Spa fra kl. 7 og luksus morgenbuffet kl. 8
09.30-10.30 Dans, udstræk og let afspænding
11.00-12.00 Check ud af værelse (bagage kan opbevares i hotellets aflåste bagagerum) samt kaffe/te-buffet med brød, saft og frugt
12.00-13.00 Blid flowyoga og dyb afspændende mindfulness praksis
13.-14 Frokost inkl. drikkebuffet
14-15 Dans og udstræk
15-16 Eftermiddagskaffe, te og kage og tak for denne gang

Der er forbehold for små ændringer i programmet.

kursusleder

Pi Rosamunde Myvind Life- og mindfulness stresscoach, uddannet indenfor dans, yoga, idræt og billedkunst. Indehaver af virksomheden, INMOVE.

Pi har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Læs mere om Pi her

PRIS & faciliteter

PRIS 3.850 kr.
pr. person i delt dobbeltværelse.

 • 4 danse sessioner
 • 2 sessioner blid flowyoga og afspændende mindfulness meditation
 • Adgang til spa inkl. badekåbe og badetøfler fra lørdag kl. 14 til søndag kl. 11
 • 1 x morgenbuffeter
 • 2 x frokostbuffeter inkl. drikkebuffet
 • 5 x kaffe, the, kage, brød og saft
 • 1 x lækker Gourmetmiddag på dag 1 (inkl. drikkebuffet)
 • Hotelophold i delt dobbeltværelse på luksuriøst 4-stjernet hotel med alle moderne bekvemmelige faciliteter som fx hårtørrer, tv, minibar, telefon, elkedel med kaffe-te sæt, safety box og gratis wifi.
 • Fri adgang til fitness

Vær obs på at det derfor kun er muligt at bo på delt dobbeltværelse, når du oplyser navn på den værelseskammerat, du gerne vil dele værelse med på tilmeldingen.

Ekstra som du kan bestille/købe
Enkeltværelsestillæg på enkeltværelse er 600 kr. i alt 4.450 kr. (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse, tomsengstillæg).

 • Der er en loungebar i spaafdelingen, hvor du kan købe drikkevarer i plastglas.
 • Frokost og aftensmad er inkl. en drikkevarebuffet, derudover tilkøber du selv, hvad du ellers ønsker at drikke.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”
Thorbjørn Thorslund, sanger, lærer og musiker

tILMELD DIG KURSET HER

Luksus Danseretreat med spa d. 20.-21.november 2021

Værelsestype: *

Der er begrænset antal pladser. Efter vi har modtaget din tilmelding, får du en betalingsmail. Når betalingen er registreret, modtager du en bekræftelse på din endelige plads på kurset. Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet eventuelle restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 15.oktober 2021.

DU MEDBRINGER SELV

Indendørs tøj og sko til dans og blid flowyoga, yogamåtte, vandflaske og hvad du derudover ellers har brug for.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Jeg glæder mig til 2 skønne dage i selvforkælelsens tegn med dans, blid flowyoga, lækker mad og masser af hygge sammen med dig.

Pi

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Det er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her