SPRING UD I NATUREN

20.-22. maj 2022 på Idrætshøjskolen Bosei

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Vær med når bøgen kalder til FORÅRSRETREAT med dans, bevægelse, blid yoga, kreativitet og mindfulness i den skønne natur nær Præstø Fjord

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

Indhold

Bøgen lyser klart grønt, når vi åbner op for sanserne og skaber rum for fordybelse, nærvær, ro og spirende energi på dette retreat, der hylder livsglæden og vores smukke land med dets 4 skiftende årstider.

HAR DU PRØVET ET SKOVBAD?
Shinrin refererer på japansk til skov og yoku til badning, tilsammen betyder det SKOVBAD, som er én af de ting, du kommer til at opleve på dette kursus. I skovbadning opholder du dig i skoven i længere tid og fordyber dig i naturen gennem sanselig opmærksomhed, hvilket giver flere forskellige positive sundhedsmæssige effekter på både krop og sind.

YOGA & MINDFULNESS
Naturvandringer, blid yoga og afspændende mindfulness praksis ude under åben himmel er ligeledes med til at stimulere og fremme den del af vores nervesystem, hvor krop og sind kan falde til ro og restituere.

DANS
Dansen tager dig med på en bevægelsesrejse rundt i hele kroppen, hvor du ud fra enkle guidlines introduceres til at arbejde med koordination, opmærksomhed, timing, rytme og flow i et alsidigt bevægelsessprog.

KREATIVITET
Igennem øvelser som doodle tegninger og underholdene idegenererende skriveøvelser åbner vi op og giver plads til drømme, ønsker, fantasi og den kreative kerne, der er i os alle.

 

kursusleder

Pi Rosamunde Myvind har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme. Hun er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”.
Du kan læse mere om Pi HER

Anette Ravn er gæsteunderviser på dette kursus og indehaver af virksomheden KUNSTEN AT LEVE. Anette er yogalærer, skovbadningsguide, meditations- og MBSR lærer samt naturterapeut med master i naturterapi.
Du kan læse mere om Anette HER

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

Idrætshøjskolen Bosei ligger smukt midt i Faksinge skov med Even Sø lige ved siden af og tæt på Præstø Fjor. Højskolen var i mange år en japansk kostskole og bærer stadig det japanske islæt i bygninger og indretning. Bosei er desuden kendt for deres dejlige mad med grøntsager fra deres egen Bosei Have, der er et samarbejde mellem højskolen, Rønnede kro og michelin restauranten, Hotel Frederiksminde.

Adresse

Evensølundvej 5 4720 Præstø.

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 20.maj 2022 kl. 16

Tak for denne gang

Søndag d. 22.maj 2022 kl. 14.

”Det er en dejlig og en fin skat at danse hos Pi. Det fylder en helt op med glæde og sund træthed. Dejlig dejlig dans og bevægelse som jeg under alle at prøve. Og skønt med søde danse folk i alle aldre. Tak for dig, Pi, for din menneskelighed og fede energi.

Heidi Uma Ravn

Tøjdesigner

PRIS og faciliteter

Pris 3.200 kr.

Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser.

Der er fælles toiletter og baderum på gangen. Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af saft, sodavand, øl og vin på stedet.

DU MEDBRINGER SELV

Sengetøj og håndklæde (med mindre du bestiller en linnedpakke), yogamåtte, en sort notesbog i ca. A5 størrelse, 2 sorte vandfaste og evt. farvede tegne linere (fx af mærket Staedtler, Uni Pin eller Faber-Castell) tøj og sko til at bevæge dig i både indendørs, en ekstra varm trøje eller et lille tæppe samt en vandflaske.

“Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

Tilmed dig kurset her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.april 2022 fratrukket et ekspeditionsgebyr på 148 kr.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi glæder os meget til nogle dejlige dage i naturen med dans, yoga og kreativitet.

Anette og Pi

Særligt omkring covid 19

Vi følger de til enhver tid gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på kurserne. Der er god plads rundt om den enkelte, når vi bevæger os og der står sprit flere steder.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du sikre dig nyt om kommende kurser, events, workshops og andre nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her