UD AF HOVEDET IND I KROPPEN

MEDARBEJDERUDVIKLING DER LØFTER ENERGIEN
OG SÆNKER STRESSNIVEAUET

Foto: Anja Wolff

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i Bevægelsesflow og Yinmind yoga, indfører Lars Damkjær & Pi Myvind jer i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget opmærksomhed på kroppen vil I blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow. Dette giver mere grounding, overskud og indre ro.

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

NÅR KROPPEN VISER VEJEN

  • Lær at respondere kreativt og alsidigt frem for reaktivt og på autopilot.
  • Øg bevidstheden om egen kropslig kommunikation i samspil med omgivelserne.
  • Opøv evnen til at mærke kroppen indefra og oplev en højere grad af kropsligt nærvær og forankring.
  • Bliv trænet i at holde genopladende pauser via simple og effektive teknikker.

TÆNKNING

Force og faldgrube

Tænkning er en vores største styrker, men udgør samtidig en af vores største begrænsninger. Vi har omkring 60.000 tanker i døgnet. De fleste er ubevidste og gentagelser, der kan fastholde os i hæmmende tankemønstre, overbevisninger, vaner og kan udgøre en væsentlig årsag til udvikling af stress og dårlig trivsel.

KROP OG BEVIDSTHED

Kraftcenter for kreativitet, innovation og kommunikation

 

Når vi bringer os selv i bevægelse gennem kroppen og træning af bevidstheden, udvikles de centre i hjernen, der er knyttet til empati samt kompleks og kreativ tænkning. Dette fungerer som en døråbner for vækst og udvikling af nye potentialer i form af større autenticitet, mere mod, tydelighed og et løft af både energi og humør.

”Lars forener spiritualitet, nærvær og kommunikation i én ukompliceret og flydende bevægelse. Man bydes velkommen af hans inkluderende væsen, hvor levende forestillinger om et stærkt, balanceret og nysgerrigt liv hører hjemme. Hans særligt godt indtalte, danske meditationer, tager lytteren med på en spændende og tryg rejse ind i det uendelige univers”

Tony Schjønning

Iværksætter, tekstforfatter & grundlægger af Bricks

YINMIND

Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand, hvor den indre opmærksomhed på kroppen er en vej til at give slip både fysisk og mentalt. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

 

BEVÆGELSESFLOW

Ud fra enkle guidelines er der fokus på at arbejde med det bevægelsesflow, der opstår, når vi agerer åbent, eksperimenterende og undersøgende ud fra kroppens iboende ressourcer af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Flowet opstår i balancen mellem modet til at give slip og tilliden til, at kroppen selv kan. Rigtigt og forkert er lagt på hylden. Her hersker friheden og rummet til at lege og til at udfolde og udtrykke sig frit.

”Pi er skabende og intuitiv. Hun er fyldt med gode ideer og er rigtig god til at realisere dem. Pi er en super dygtig underviser, der formår at løfte energien i en gruppe. Hun formidler komplicerede bevægelsesopgaver- og værktøjer på en enkel måde, så alle kan være med. Hendes store engagement og nærvær smitter og skaber trygge rammer for kropslig udfoldelse”

Charlotte Runge

Børne- & Idrætsfysioterapeut og ejer af Motorikcenter.dk

kursusledere

Lars og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Lars Damkjær er indehaver af firmaet NÆRVÆR, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness med speciale i den forskningsbaserede MBSR. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører og er bl.a. forfatter til bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”. Du kan læse mere HER

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”. Du kan læse mere HER

PRIS OG MULIGHEDER

Undervisningen kan tilpasses og skræddersys efter virksomhedens ønsker og behov og kan fx være en del af en personaledag, teambuilding eller social event. 

Undervisningen kan foregå i egne lokaler eller lejede lokaler med fx konferencefaciliteter.

Prisen fastsættes ift. antal deltagere, timetal og lokation.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

I er meget velkomne til at skrive eller ringe, hvis I har nogen spørgsmål.

De bedste hilsner
Lars og Pi

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du sikre dig nyt om kommende kurser, events, workshops og andre nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her