DANS DIG GLAD

DANS SMILET FREM OG PULSEN OP 🤩
OBS! 4 pladser tilbage

5. marts 2023
Toldkammeret Helsingør

“Pi, du er den bedste! Jeg har aldrig tidligere oplevet så megen livsglæde og smittende energi i et menneske, inden jeg mødte dig!”

Charlotte Grove

Gymnasielærer

2,5 TIMES DANSEFEST 🥳

Har du prøvet, at danse og være sur SAMTIDIG? Umuligt ikk’, for hvis der er noget, man bliver så dejlig glad i låget og kroppen af, er det lige netop at danse.

Menukortet er enkelt. Vi danser simpelthen for fuld skrue det meste af 2,5 time på nær en lille snackpause og så slutter vi med en grundig udstrækning og kort afspænding på gulvet.

Vi danser solo sammen og der bliver smæk på, når vi bevæger os rundt i mange forskellige dansegenre som fx som salsa, funk, afro, oldschool hiphop, jive og swingdance.

Du behøver ikke at have trådt dine barnesko flade på byens danseskole for at deltage, bare du er total vild med at bevæge dig til skøn musik og klar på at gi’ den gas 🚀

PRIS 375 kr.

“Det var virkelig et lækkert boost af god energi, dans, glæde, lækker musik og din skønne aura i skøn forening og så endda i et smukt lokale fuld af den bedste dansepower – så bliver det ikke bedre på sådan en regnfuld grå dag, hvor du fik solen til at skinne alligevel”

Helle Warmsler

Pædagog

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HUSK

TOLDKAMMERET HELSINGØR, Lille sal

Søndag d. 5.marts 2023 kl. 10-12.30

Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

Kom 15 min. før

DRESSCODE: Indendørs gummisk og tøj, du kan bevæge dig frit i og svede i 😉 Husk vandflaske, yogamåtte og en ekstra trøje.

KURSUSLEDER

Pi Rosamunde Myvind
Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, bevægelse, blid flowyoga og kreativitet. Derudover er Pi lifecoach, mindfulness stress coach og indehaver af virksomheden INMOVE
Læs mere om Pi her 

Pi er knalddygtig, uhyre inspirerende og giver masser af danseglæde og energi fra sig”

Thorbjørn Thorslund

Sanger, lærer og musiker

Tilmed dig workshoppen her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side grundet restriktioner eller andet tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager, er der ingen refundering.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her