kroppen på toppen

DANS og YOGA for 60+

4.-6. februar 2022 på Brandbjerg Højskole

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

OBS – KURSET ER FULDT BOOKET – Du kan blive skrevet op på ventelisten til et afbud – send da en mail til info@inmove.dk
Vær med til 3 skønne bevægelsesdage med glad dans, blid yoga, naturoplevelser, fællessang, foredrag og hyggeligt samvær i Greisdalens smukke omgivelser ved Jelling nær Vejle Fjord

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

program

På kurset vil du blive præsenteret for flere forskellige dansegenre som fx jive, swingdance, afrikansk dans og salsa. Vi byder på en blid introduktion til yoga for krop og sind med fokus på styrke, balance, bevægelighed og afspænding. Du behøver ikke at have erfaring fra dans eller yoga. Det vigtigste er, at du er glad for at danse og bevæge din krop


FOREDRAG
Både fredag og lørdag aften tilbringer vi i den smukke gamle herregård. Fredag aften får vi besøg af Brandsbjergs helt egen Konference koordinator, Annette Grønhøj, der holder foredraget “En fortælling om Brandbjerg”, hvor hun fortæller om Brandbjergs historie og andre lokale anekdoter.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Højskolen, der er en tidligere herregård, ligger midt i den smukke Grejsdal, hvor istiden har formet landskabet. Skolen er omgivet af egen park, bølgede bakker og urørt naturskov og tæt på Vejle Fjord.

Du får det lækreste mad og så har Brandbjerg økologimærket idet 60-90% af deres råvarer er økologiske.

kursusledere

Ditte og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Ditte Louise Seibert Certificeret yogaunderviser og mindfulness-instruktør. Efteruddannet i en sansebaseret yogaform, hvor der arbejdes intuitivt og meditativt. Indehaver af virksomheden D’YOGA. Læs mere om Ditte her

Pi Rosamunde Myvind Life- og mindfulness stresscoach, uddannet indenfor dans, yoga, idræt og billedkunst. Indehaver af virksomheden, INMOVE. Læs mere om Pi her

Sådan får du mere tid til at gøre det, du ønsker - Workshop

HVOR og HVORNÅR

BRANDBJERG HØJSKOLE ligger i den smukke Greisdal ved Vejle Fjord

Adresse

Brandbjergvej 12, 7300 Jelling.

Velkomst og indkvartering

Fredag d. 4.februar 2022 kl. 15

Tak for denne gang

Søndag d. 6.februar 2022 kl. 14.

”En fantastisk oplevelse med et program, hvor man fik rørt kroppen og lattermusklerne med dans og yoga og 2 kompetente undervisere. Kan varmt anbefales. Jeg skal med igen!”

Nina Sellebjerg

PRIS og faciliteter

Pris 3.200 kr. inkl. mad, undervisning, overnatning på dobbeltværelse med eget bad og toilet samt sengelinned. Med mindre andet er ønsket, deler kvinde dobbeltværelse med en anden kvinde og mand med en mand. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Der er et begrænset antal pladser, så først til mølle gælder her.

Der serveres vand til alle måltider. Mulighed for tilkøb af sodavand, øl og vin på stedet.

Følgende skal du give os besked om i tilmeldingen eller på mail senest d. 2.januar 2022
Èn du ønsker at dele værelse med.
Særlige hensyn; allergier, vegetarer/veganer.

DU MEDBRINGER SELV

Håndklæde, yogamåtte, indendørs tøj og gummisko til at bevæge dig i, en varm trøje eller lille tæppe samt en vandflaske.

Tilmed dig kurset her

”KROPPEN PÅ TOPPEN” d. 4.-6.FEBRUAR 2022

Værelsestype: *

Når tilmeldingen er modtaget, sender vi dig en mail med betalingsoplysninger. Når betalingen er registreret, modtager du en bekræftelse på din plads på kurset. Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Ved framelding grundet personlige årsager tilbagebetales det fulde beløb frem til 1.december 2021.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi glæder os til nogle hyggelige dage med dejlig dans og yoga for hele kroppen.

Pi og Ditte

Særligt omkring Corona

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Det er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på højskolen. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af kommende kurser og nyheder, kan du tilmelde dig Pi/Inmoves nyhedsbrev her