Om Pi

Jeg er lifecoach, mindfulness stress coach, danse- og idrætslærer samt yoga- og billedkunstlærer. Jeg har en PD i idræt, underviser en flok skønne danseglade mennesker og afholder kurser og workshops inden for bevægelse, kreativitet og personlig udvikling. Jeg maler, digter og danser. Og ikke mindst så er jeg en glad mor til Rose født nytårsnat 2000.

Jeg har dansk blod i årene og en snert sigøjner af sind. Jeg har boet i de fleste regioner i Danmark og flyttet over 25 gange. Jeg har bevæget og til tider forvildet mig ud på mangt et eventyr og altid fundet vejen hjem med støtte i mine overbevisninger, mine omgivelser og i kærlighed til mig selv.

gør dig selv glad

– er ét af mine vigtigste livs mottoer, jeg lever til fulde efter hver dag. For mig gør det, at jeg nu lever et liv, hvor jeg mærker passion og begejstring og værdsætter hver dag.

Ny rejse nyt liv

Som 42 årig tog jeg springet væk fra det kendte arbejde som lærer i folkeskolen, min hverdag som den havde set ud hidtil gennem mange år. Jeg fandt modet til at tage styringen, overvandt forhindringer og blev min egen livsnavigatør. Jeg begyndte at leve livet ud fra mine egne ønsker, drømme og behov og startede som selvstændig.

Du kan også finde mig…

 Instagram og Facebook, hvor jeg deler vejledning, inspiration, tips, tricks og tanker til at skabe et liv med glæde, ro, energi, mod og vilje.

Mine livsbekræftelser og visioner

Ud over mit livsmotto “Gør dig selv glad“, er jeg af den stærke overbevisning, at der er læring i alt. At vi hvert øjeblik i vores liv har mulighed for at lære noget nyt om os selv, om andre, om livet og at denne nye indsigt vil udvikle os og herigennem forvandle os. Alt vi behøver er at være åbne over for “det nye” – at være åbne for det faktum, at der er bevægelse i alt og at vi tør og vil være en del af denne bevægelse.

Til en hver tid tror jeg på, at ”It’s only love that gets you through”. Frit oversat til ”Kun kærligheden bærer dig igennem”. En sangtitel, jeg med stor taknemmelighed og værdsættelse har lånt fra den nigerianske sangerinde, Sade. Kærligheden til os selv udgør vores anker, vores livsline til at finde vejen hjem. Tanker og følelser kan i den grad føre os på vildspor, men kærligheden beskytter, heler, beroliger og viser altid den rigtige vej for os.

Jeg er optaget af:

  • At skabe et tillidsfuldt og trygt rum mellem mig og mine kursister og deltagere
  • De gode samtaler og relationer, vi vokser af
  • At skabe overblik og uddrage essensen af en udfordring/problematik, så det giver klarhed og retning
  • At kultivere den gode stemning – empati og anerkendelse, som livsfilosofi
  • At være dér, hvor jeg er og flytte mig, når jeg skal – livslang læring – og hjælpe og guide mine klienter og kursister til det samme
  • At balancere mellem støtte og konfrontation ud fra overbevisningen om, at god konfrontation altid er støttende og god støtte tit er konfronterende.
  • At skabe bevægelse i en fastlåst følelsesmæssig tilstand eller selvopfattelse, der giver forløsning, energi og fornyet håb

Uddannelser og erfaring

Jeg er uddannet lifecoach samt mindfulness stress coach. Jeg har en læreruddannelse med linjefag i idræt og billedkunst og har en PD i idræt. Er uddannet yogalærer og har gennem tiden deltaget på mange kurser og uddannelser inden for dans og bevægelse.

Mine mange år som folkeskolelærer, kursusformidler, mor og menneske har givet mig en særlig udviklet analystisk tilgang samt stærke kompentencer inden for kommunikation, konflikthåndtering og relationsarbejde krydret med et altid bankende hjerte for forandringsprocesser.

SAMARBEJDSPARTNERE

KRÆFTENS BEKÆMPELSE, ekstern konsulent, projekt “Leg på streg”
DE BEMANDEDE LEGEPLADSER, Københavns Kommune
KULTURIUM, projekt “Hold hjernen frisk”, Ishøj Kommune
KKI, Københavns Kommuneskolers Idrætslærerforening
IDRÆTSHØJSKOLEN BOSEI
ULDUM HØJSKOLE