Er du også træt af din indre dommer?

af | 1. marts 2020 | Kærlighed til dig selv

Sådan booster du dig selv !

Kender du værktøjet POSITIVE SELVBEKRÆFTELSER ?

Vores self empowerment boost. En slags åndelig og selvomsorgsfuld vitaminshake, der helt enkelt handler om at BEKRÆFTE DIG SELV med positive udsagn.

Du har måske oftere hilst på den mere dark side af selvbekræftelse – vores tilsyneladende utrættelige indre selvsadistiske både vogter, dommer og bøddel i ét skrækscenario af et modbydeligt kinderæg. Den del af vores indre stemmer der generelt får al for meget taletid.

Den ubeskrivelige, ubehagelige (og mange andre ord med u) stemme du det meste af tiden bare har lyst til at kvæle, dolke, og brænde på et bål på samme tid FORDI den simpelthen er DESTRUKTIV. Der kommer absolut intet godt med den eller ud af den. Det eneste, den patetisk nok praktiserer, er at underminere dit selvværd, din tillid og tro på dig selv og i sidste ende – din kærlighed til dig selv.

En stemme og side af dig selv du end ikke vil udsætte din værste fjende for, da den er fuldstændig blottet for omtanke, medfølelse, medmenneskelighed og næstekærlighed.

Jeg stemmer for VÆK MED DEN ! Sad vi i et Robinson Ø-råd lige nu, sku’ den STEMMES HJEM, UD, VÆK.

 

KÆRLIG selvprogrammering må der til !

“Du ser sq dejlig ud, Ulla Olsen”, har min kære fars dejlige livstykke af en kvinde (og min bonusmor) sagt til sig selv foran spejlet hver morgen de sidste 60 år. Nok én af de mest “lyse” og humørfyldte mennesker, jeg kender, der har lagt en mand og en søn i graven, men alligevel udviser det største livsmod og glæde og formår at få det bedste ud af dagen og livet generelt.

DÉT burde vi allesammen starte vores dag med at sige

Positive selvbekræftelser kan du sige højt på alle tider af døgnet eller skrive på en lap papir og lægge i din pung, sætte dem fast på indersiden af dit tøjskab, på badeværelsesspejlet eller fx hænge dem op i glas og ramme foran den stol, du oftest sidder i.

Flere videnskabelige undersøgelser viser hvor stærkt et selv boost værktøj, selvbekræftelser er.

Værktøjet fungerer lidt lige som, når sportsfolk i deres mentaltræning bruger VISUALISERING for at forbedre deres fysiske formåen og resultater.

Så SÆT I GANG – fordi du er dejlig, LIGE SOM DU ER.

 

Boost dig selv – Sådan gør du

Sæt dig godt tilrette, læg eventuelt din ene eller begge hænder på dit hjerte, luk øjnene og lyt/mærk efter. Skriv dine selvbekræftelser ud fra:
Hvad har du mest af alt brug for at høre?
– at du er smuk, dejlig, elskelig, en stjerne etc.
– “Jeg er den største gave og jeg elsker at pakke mig op” eller lign.

Hvad har du brug for at få og opnå?
Fx.:
“Jeg er tro mod mig selv”
“Jeg står ved min kraft og tro på mig selv”
“Jeg elsker og værdsætter mig selv fuldstændig, som jeg er, fra inderst til yderst”

Du kan skrive HVAD SOM HELST, bare det er positivt. Det vil helt sikkert begynde at arbejde for dig. Der starter stille og roligt en omprogrammering via en form for manifestation a la “Du bliver, hvad du spiser” – her byttet ud med “Du bliver, hvad du siger til dig selv, du er”.

Dit “ego” larmer måske lidt, når du begynder at skrive og sige de positive selvbekræftelser højt. Tag det helt roligt, det er bare din “gamle” programmering, der protesterer. Du fortsætter bare med at skrive og sige dine dejlige “selv-ord” og lige pludselig vil du opleve, at dommerstemmen mister kraft og vil stilne af lidt som uvejr.

 

Vores mørke skygger

Hvorfor vi overhovedet slæber rundt på den dødsens rådne indre dommer, er en helt ny historie, som handler om vores lyse og mørke skyggesider, de sider af os selv, vi af forskellige grunde ikke kan acceptere og derfor holder nede, fortrænger, gemmer væk. Det område tager jeg fat på i et andet nyhedsbrev, så STAY TUNE på kanalen. Og vil du være sikker på ikke at gå glip af nye blogindlæg, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Ro og kærlighed til dig

Pi

Du kan læse mere om boost og selvbekræftelser her:

Bog “Kreativitet” af Julia Cameron, én af mine absolut top favoritbøger
Bog “Jeg elsker mig” af David R. Hamilton
https://nyhedscentrum.dk/boost-dit-humoer-selvvaerd-og-praestationer-metoder-og-videnskaben-bag/
https://videnskab.dk/kultur-samfund/du-kan-bryde-ud-af-usikkerheden

 

Gå ikke glip af nye blogindlæg

0 kommentarer